Een zomerse look met kleding van travelstof

Het zomerseizoen is al eventjes begonnen, wat betekent dat we weer kunnen shoppen om de leukste zomeroutfits bij elkaar te scoren! Zo zijn er weer vele unieke jurkjes, blouses, shirts, broeken en meer te verkopen, waardoor jij je lekker in je vel zult voelen en zult stralen met je outfit op het strand, op het terras of gewoon nog op het werk! Helaas zien de komende dagen in Nederland er nog niet heel aangenaam uit, maar zijn er gelukkig vele mensen die zelf de warmte opzoeken in een warm land. In dit blog zullen we je meer vertellen over het uitkiezen van zomerse kledingstukken en hebben we het over een populaire stof in kleding, travelstof!

Wat is travelstof?

Travelstof is een zeer bijzondere en prettige stof die de laatste jaren enorm populair is onder alle vrouwen. De travelstof biedt hoogwaardige kwaliteit en is deze gemaakt van twee verschillende materialen, elasthan en polyamide. Door een unieke manier van weven, beschikt de travelstof over verschillende eigenschappen. Zo is de kleding van travelstof ademend, heeft het een comfortabele stretch, sneldrogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, makkelijk wasbaar en is de stof UV beschermend. De unieke en comfortabele stretch is door de meeste vrouwen enorm geliefd, omdat de kleding hierdoor comfortabel te dragen is en je figuur prachtig tot zijn recht komt door de optimale pasvorm.

Een capri van travelstof

Enthousiast geworden door de travelstof? De stof is in verschillende kledingstukken toegepast, van jurken en tops tot aan broeken. Een travelstof capri is bijvoorbeeld zo’n broek van travelstof, die over alle eigenschappen beschikt. Je kunt een travelstof capri gemakkelijk combineren en kun je ze bij verschillende gelegenheden dragen. De broeken zijn voorzien van zakken en is hier dus ook van alles in op te bergen, wat de broek een échte must-have maakt!

De witte blouse in de zomer outfits

Iets wat zeker niet mag ontbreken in je zomeroutfits, is de witte blouse. De witte blouse is eigenlijk overal mee te combineren en zorgt deze voor een zomerse look. Ook voor andere seizoenen is de witte blouse travelstof geschikt. De witte blouse is in iedere kledingstijl te combineren en door de uitstraling staat het ook nog eens overal bij. De witte blouse is bijvoorbeeld een onmisbaar kledingstuk in je outfit naar kantoor, maar maakt het je look ook een stuk frisser. Combineer de witte blouse travelstof maar eens met een kleurrijke broek, waarmee je een zomerse en frisse look zult creëren. Ideaal voor een zomerse outfit op het strand, op een terrasje of gewoon op een gelegenheid waarbij jij het fijn vindt om de blouse te dragen!

Geef een reactie