Gevallen sneeuw

Het is winter. Het eerste beetje sneeuw is gevallen. Het wordt steeds kouder en het vriest. De wind waait hard en de zon komt niet door de wolken heen. De sneeuw op de heuvels en in de bomen maakt een prachtig plaatje. Een wandeling maken in dit mooie weer is natuurlijk erg toepasselijk. Je kan niet heel veel anders doen. Dus een leuke wandeling door het koude weer is een leuk uitje. Daarnaast kan je hele mooie “Instagram waardige” foto’s maken.

Een wandeling door de witte sneeuw

Samen met een vriendin begonnen wij de wandeling in het koude weer. We trokken onze schoenen en jassen aan. We deden onze mutsen op en onze handschoenen aan. We pakte onze sleutels en liepen de deur uit. Eenmaal buiten merkte we al dat het aardig fris was. En zo een dikke jas hadden we niet aan. We besloten toch door te lopen, want van lopen word je toch warmer. We gingen een rondje door de wijk en dan door naar het park in de buurt. Hier zag je kinderen spelen en al van de heuvels af sleeën. Na al even te hebben gelopen merken we dat het toch erg fris is en we begonnen terug naar huis te lopen.

Warmte binnen houden

Eenmaal thuis dachten we dat we misschien wel een nieuwe jas nodig hebben. Wij droegen namelijk nog een herfstjas. Dit maakt het erg fris om rond te lopen in de sneeuw en de harde wind. Zo gingen wij online kijken naar een jas. Zelf had ik al veel gehoord over de jas airforce en ging dan ook een kijkje nemen naar zo een jas. Ik zag op JHP fashion veel sale op de jassen. Dit komt erg goed van pas. Want als student leef je eigenlijk wel van de sale. Je kon op de site makkelijk fileteren op model, maat, kleur, prijs en op de sale natuurlijk. Zo vond ik al snel mijn nieuwe winterjas.

Lekker warm

Ook mijn vriendin zocht naar een jas. Die ging opzoek naar parajumpers. Deze vond ze mooier en subtieler. Ook deze konden we vinden op JHP fashion. Hier werd ook de oorsprong van parajumpers vertelt. Dit was een interessant feitje om te weten over de jas. Het geeft je informatie en ook een beetje leesplezier. Ook deze jas snel in het winkelwagentje gegooid en afgerekend.

De muts op

Nu we winterjassen hebben kunnen we weer wandelen in het koude weer en het nog steeds warm hebben. Met onze mutsjes op de handschoentjes aan en de dikke grote laarzen aan. En natuurlijk onze leuke nieuwe winterjas.

Geef een reactie