Nu moet ik ook camera beveiliging inclusief installatie

Dat wordt camerabeveiliging inclusief installatie

We moeten er denk ik allemaal een keer aan gaan geloven. Camerabeveiliging zien we allemaal steeds vaker om ons heen. Steeds meer mensen kopen het omdat ze een gevoel van zekerheid missen. Hierin zit naar mijn mening veel vergelijking met het begin van de pandemie toen iedereen wc-papier ging halen. Iedereen vond het een belachelijk idee om wc-papier in te slaan. Maar als snel gingen sommigen mensen twijfelen. Niemand ging echt daadwerkelijk wc-papier kopen, maar als je de buurvrouw met twee pakken thuis zag komen ging men twijfelen. Dus toch ook maar even wat halen, niet veel, maar gewoon voor de zekerheid. Zo werkt het nu ook met camera beveiliging inclusief installatie. Als iemand camera beveiliging inclusief installatie heeft aangeschaft gaat de buurt dat merken. En als de buurman camera beveiliging inclusief installatie heeft aangeschaft, wil jij dat misschien straks ook.

 

Het voordeel van camera beveiliging

Naar mijn mening heeft camera beveiliging erg veel voordelen, het enige probleem is dat je wat problemen kan krijgen met de privacywetgeving. Want als je de camera richt op de openbare weg, gaat dit technisch gezien in tegen de privacywetgeving. Dat is voor veel mensen een probleem, want bijna iedereen richt zijn camera op zijn waardevolle eigendommen. Dit is heel vaak de auto en die staat geparkeerd naast de openbare weg. Camera beveiliging inclusief installatie moet daarom geïnstalleerd worden op zo’n manier dat het niet tegen de privacywetgeving ingaat. Het is uiteraard handig om ook even te controleren wat de buurt vindt van je nieuwe camera installatie. Als zij er geen probleem me hebben dat je camera deels gericht staat op stukken waar zij ook lopen is er vaak niets aan de hand. Maar het blijft een belangrijk onderwerp om over na te denken.

 

Installatie

Ik ben best benieuwd wat camera bedrijven hier eigenlijk van vinden. Want als je camera beveiliging inclusief installatie aanschaft, is dan het bedrijf medeverantwoordelijk? Kan het zo zijn dat als ik camera beveiliging inclusief installatie aanschaf dat het een bedrijf dan kan zeggen: “dit gaat tegen de privacy wet in”. Want met camera beveiliging inclusief installatie houden zijn natuurlijk rekening met de plek van de camera. Misschien dat dit in de toekomst nog gaat gebeuren als er steeds meer claims komen van privacy-schending. Op dit moment zal ik mij er niet als te druk om maken. De enige momenten dat we nog naar buiten mogen is tijdens werktijd. Maar dan heb ik geen tijd om in iemands camera te gaan lopen, laat staan een klacht indienen tegen de mensen die wel in mijn camera gaan staan.  

Geef een reactie