Hoe kies je een leuke camping?

Ben je al aan het kijken voor een leuke vakantie in 2023? Het is verstandig om ver van tevoren een vakantie te boeken, zodat je veel meer keuze hebt. In 2023 kun je overal naartoe gaan en heb je in principe geen last meer van de corona pandemie. Veel Nederlanders gaan naar het buitenland, maar naar welk land wil je toe gaan? Er zijn zoveel verschillende landen en ieder land heeft zijn voor- en nadelen. Kroatië is al jarenlang een bekende vakantiebestemming voor veel verschillende mensen. Vooral onder de Nederlanders is het een bekend land en komt dat doordat je hier goed kunt kamperen. Nederlanders zijn dol op kamperen en dat is iets wat je heel erg goed kunt doen in Kroatië. Kroatië is een prachtig land en heeft ook 150 verschillende schiereilanden. Je hebt hier ook veel verschillende campings waar je goed je vakantie kunt vieren. Zaton holiday resort is behoorlijk bekend en is ideaal voor je vakantie in Kroatië. Wat kun je hier allemaal doen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Zaton holiday resort

Zaton holiday resort is de ideale camping voor jou en het gezin. Het ligt circa 2 km van het dorpje Nin en beschikt over een prachtig strand. Je kijkt in deze camping uit over de Adriatische Zee en dat is natuurlijk een perfect uitzicht. De camping is ook uitermate geschikt voor kleine kinderen en dat is een groot voordeel. Het is een levendige camping en voor iedere leeftijd zijn er leuke activiteiten. Er zijn veel kleine winkeltjes waar je veel leuke dingen kunt kopen. In de avonden kun je op het terras zitten en genieten van de live muziek die er is. Ook is er een leuk animatieprogramma voor de kinderen en worden deze altijd vermaakt door het animatieteam. De ouders kunnen hierdoor genieten en helemaal tot rust komen op vakantie, ideaal toch?

Geweldige omgeving

De omgeving van de camping is ook fantastisch en de steden die eromheen liggen zijn ook perfect. Je kunt veel steden bezoeken en mooie bezienswaardigheden bekijken. Je leert zo meer over de omgeving en je kunt zo helemaal tot rust komen. Ook zijn er watervallen in de omgeving en kun je hier naartoe gaan met de kleine kinderen. Deze watervallen zitten in het nationale park en je kunt hier ook goed genieten van de natuur.

 

Geef een reactie