snickers werkkleding

Snickers werkkleding populair onder professionals in de bouw

Als professional in de bouw zul je beamen dat goede werkkleding geen overbodige luxe is. Deze kleding heeft het zwaar te verduren doordat het behoorlijk intensief wordt gebruikt en daarnaast is het zo dat goede werkkleding heel functioneel is. Het is dan echt een verlengstuk van je gereedschap. Maar welke merken kun je nu terecht om deze goede werkkleding te kopen? Ik weet er in ieder geval één die dit heel erg goed onder de knie heeft. Dat is namelijk Snickers werkkleding. Ooit opgericht door een Italiaanse elektricien die ontevreden was over het aanbod van werkkleding van dat moment. Daarom de hoogste tijd om in dit blog wat meer te vertellen over Snickers werkkleding.

Het aanbod van Snickers werkkleding

De ontevredenheid bij de Italiaanse Elektricien ging vooral over de kwaliteit en de functionaliteit van de werkkleding van dat moment. De focus van Snickers werkkleding heeft dus al vanaf het begin gelegen op het ontwikkelen van functionele en kwalitatief goede werkkleding. Dat hebben ze tot op de dag van vandaag goed volgehouden. En niet zonder succes. In Europa is dit merk de absolute marktleider. En sterker nog in Nederland is hun broek veruit het meest verkocht. De voorsprong op het gebied van kwaliteit en functionaliteit hebben ze opgebouwd door veel te investeren in innovatie. Dat heeft ze een aantal patenten opgeleverd die ze in hun producten hebben kunnen verwerken. Zo hebben ze een speciale stof ontwikkeld die sterk en elastisch is. Dit zorgt ervoor dat ze bijvoorbeeld broeken maken waarvan de draagbaarheid super goed is en je er dus heel makkelijk in kunt bewegen. Ook waren ze bijvoorbeeld één van de eerdere die een broek voor linkshandigen hadden ontwikkeld waarbij de linkshandige makkelijk met zijn linkerhand bij de essentiële gereedschap kan komen. En op deze manier blijven ze iedere keer de concurrentie een stapje voor.

Hoe ziet hun assortiment eruit?

Snickers werkkleding heeft een ruim assortiment als het gaat om werkkleding. Een porfessional in de bouw zal altijd vinden wat hij of zij nodig heeft. De lijnen die zij hebben verschillen vooral op het gebied van hoe intensief de kleding gebruikt wordt. Er zit dus vooral verschil in slijtvastheid van de kleding. En wat minder slijtvast betekent wel weer dat de draagbaarheid beter is. Ook voor de verschillende beroepsgroepen en temperaturen is kleding ontwikkeld. Kortom neem eens een kijkje en je zult zien dat je wat geschikts kan vinden.

Geef een reactie