pochets

Als man stijlvol de winter door!

Het is winter, het is koud, het regent en het is allesbehalve een pretje om naar buiten te gaan. Wanneer je dan toch naar buiten moet trek je zoveel mogelijk kleren aan. Dit zonder op te letten of je er enigszins modieus of stijlvol uitziet. Immers niemand ziet er leuk, gezellig of stijlvol uit wanneer het met bakken uit de hemel komt. Veel mensen gebruiken de winter of dagen met slecht weer als excuus om met zo min mogelijk stijl over straat te gaan. Hoe vaak zie je niet dat die gemakkelijke trainingsbroek met een oude trui wordt aangetrokken. Het zit ongetwijfeld super comfortabel maar stijlvol kan je jezelf zeker niet noemen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als man kun je de hele winter stijlvol doorkomen. De winter kan zelfs een mooie mogelijkheid zijn om te laten zien hoe stijlvol je wel niet bent. Benieuwd hoe je dit bereikt? Lees dan snel verder!

Winter stijltips

De winter we kunnen er niet onderuit heeft zo zijn slechte en koude dagen. Daarom is een goede winterjas essentieel. Maar kies je voor de gemakkelijke weg en heb je één winterjas die je misschien al jaren hebt? Of ga je voor wat variatie en heb je verschillende jassen voor verschillende mogelijkheden. Wanneer je een pak draagt kan je bijvoorbeeld daar een nette jas op dragen. Ben je wat meer casual gekleed dan kan je ook een wat informelere jas dragen. Let uiteraard wel op dat je niet doorslaat en mooie jassen koopt die geen bescherming bieden tegen de kou. Dan ben je wel stijlvol maar kom je zelf niet de winter door.

Combineer kleuren

In de koude periode genaamd winter zijn de dagen al donker dus een beetje kleur kan nooit kwaad. Draag je bijvoorbeeld pakken varieer dan met pochets in je pak. Pochets kan je op verschillende manieren gebruiken en tegenwoordig kunnen deze bij elk pak worden gedragen. Met pochets zorg je ervoor dat jouw outfit een gevarieerde uitstraling krijgt. Daarnaast zorgt en pochet ervoor dat je wat meer kleur toevoegt aan die toch al zo winterse uitstraling. Je kan enorm veel kanten op omdat je pochets hebt in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Hierdoor zorg je ook nog eens dat jouw outfit een leuke persoonlijke touch krijgt. Kies de ene keer voor een wat meer opvallende pochet terwijl je de volgende keer het iets minder opvallend houd. Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om stijlvol en met een beetje kleur de winter door te komen. Dus mannen zet je beste beentje voor deze winter!

Geef een reactie