Een volle bos haar met de DHI methode

Haartransplantatie bij vrouwen of mannen volgens de DHI methode heeft enorme voordelen! De DHI methode is een stuk sneller dan de klassieke FUE methode, waarbij incisies in de huid worden gemaakt. Gedurende de DHI methode worden haarzakjes verwijderd uit het achterhoofd of een ander sterk behaard gebied en direct teruggeplaatst op een kaal deel van het hoofd. Zonder incisies te maken dus. Dit zorgt ervoor dat de procedure veel sneller is voltooid, maar ook dat het genezingsproces aanzienlijk korter zal zijn. De DHI methode is geschikt voor haartransplantatie vrouwen en mannen. Voor je het weet heb je weer een volle bos haar!

Een haartransplantatie in Turkije

's Werelds meest vooruitstrevende technieken op het gebied van haartransplantatie voor zowel vrouwen als mannen worden gebruikt in Istanbul. De medische professionals die in Turkije werkzaam zijn behoren tot de meest ervaren en deskundige chirurgen van Europa. Zelfs van de hele wereld! Naast vakkundige chirurgen biedt de kliniek voor haartransplantatie nog veel meer. Met VIP-transport van het hotel naar de kliniek en weer terug, hoef je je nergens zorgen over te maken. Na de operatie wordt gezorgd voor assistentie die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Het personeel van de kliniek spreekt meerdere talen, dus je wordt aangesproken in je eigen taal! Door het uitstekende opleidingsniveau en de flinke ervaring van het medisch personeel wordt er voor gezorgd dat je je comfortabel, veilig en op je gemak voelt. Door hun vriendelijke behandeling voel je je helemaal op je plek.

Kaalheid is niet leuk

Kale plekken in je baard, een kaal hoofd. Dat is voor niemand leuk. En toch is het voor vrouwen en stuk vervelender. Met name doordat kaalheid bij vrouwen niet lijkt te worden erkend in de maatschappij. Om die reden is het fijn dat een haartransplantatie voor vrouwen mogelijk is. Door een haartransplantatie kunnen vrouwen weer gewoon naar de kapper, weer gewoon over straat met een volle bos haar. Naast de DHI methode zijn er een aantal andere methodes mogelijk. Aan de hand van een gratis consult kan de dienst doende chirurg beoordelen welke methode het meest geschikt is voor jouw kaalheid. Hierin speelt de oorzaak van de kaalheid een rol. Of dit nu door een slecht functionerende schildklier is, een ziekte, littekens of gewoon genetische kaalheid, de oplossing ligt al voor je klaar.

Een volle bos haar

Door een DHI methode behandeling, een Saffier FUE behandeling, Meso behandeling of een Laser behandeling komt jouw volle bos haar weer terug. Of je nu last hebt van te weinig baardgroei, kale plekken, of een hele kale knar. In het eerste consult wordt de beste methode vastgesteld en je wordt zorgvuldig en op vriendelijke wijze begeleid. Talloze tevreden ervaringsdeskundigen gingen je voor en genieten nu van het dagelijkse kammen. Voor je het weet ben jij ook weer druk bezig met je haar wassen en een nieuwe tube gel uitkiezen.

Geef een reactie