Ben je toe aan nieuwe verlichting? Kies een led strip!

Wanneer je je kantoor eens goed onder handen neemt, het systeemplafond eruit en die lelijke tapijttegels naar de stort, wordt het tijd om eens goed na te denken over wat je dan wel wilt. En dat valt nog lang niet mee. Over de vloeren en de muren ben je waarschijnlijk zo uit. Mooi laminaat of pvc op de vloeren en je kunt er weer jaren tegen. De muren in strak wit met één accentkleur, dat is ook zo geregeld. Maar hoe doe je het met de verlichting nu je die oude TL-buizen eruit hebt gesloopt? Een led strip natuurlijk!

Een led strip is de nieuwe kantoorverlichting

Al denk je bij LED waarschijnlijk eerder aan een reekst hysterische kleurtjes die van iedere dag een disco weten te maken. Toch is dat niet helemaal juist. Als jij dat wilt kun je best een led strip met RGB kleuren installeren, maar voor op kantoor kun je prima toe met een led strip in "warm wit", "helder wit" of "koud wit". Je hebt dan prima verlichting die je, uiteindelijk, ook nog eens veel geld gaat besparen. Een led strip is misschien iets duurder in de aanschaf, maar het rendement is veel hoger. Led strips kunnen wel tot 50.000 branduren meegaan! Dat is maar liefst 5 keer meer dan die ouderwetse TL buis!

Led strips zijn er in verschillende formaten

Ze zijn er in verschillende lengtes. Het is afhankelijk van de ruimte of je er één plaatst of meerdere op strategische plekken. Heb je toch nog wat licht te kort, dan kun je langs de rand van het plafond altijd nog een extra led strip plakken. Deze plaats je een een speciaal profiel. Hierdoor zijn de lampjes niet zichtbaar, maar komt het licht er wel mooi door.

Kleurige leds zijn ook leuk

Misschien niet perse voor op kantoor, maar bijvoorbeeld wel voor in de kantine. Je kunt de RGB led strips zo instellen als jij wilt. Heb je gewoon wit licht nodig? Dan stel je dat in. Is het tijd voor de vrijdag middag borrel, dan kun je er een veelkleurig iets van maken. De bediening van alle leds gaat gemakkelijk via een afstandsbediening of zelfs via je telefoon. Ook thuis kun je kleurige leds leuk gebruiken. Bijvoorbeeld in de kinderkamers, in de veranda of misschien zelfs wel in de mancave of ontspanningsruimte. LED is energiezuinig en zal je jarenlang veel plezier geven. Overtuigd van de waarde van een led strip? Bestel deze dan snel!

Geef een reactie