Magnanni

Stijlvol naar een bruiloft op Magnanni schoenen

Voor de bruiloft van een goede vriend van mij had ik echt nieuwe schoenen nodig. Het was nogal een chique bruiloft, en mijn vertrapte herenschoenen konden echt niet meer. Daarom ben ik het internet af gaan speuren op zoek naar de perfecte herenschoen. Daar kwam ik langs het merk Magnanni, en ik was direct verkocht door de schoenen die ze maken. Het merk is van oorsprong Spaans, en dat zie je terug in het uiterlijk. De schoenen zijn verfijnd en stijlvol, gemaakt op een ambachtelijke manier door een familiebedrijf. De liefde en passie straalt van de schoenen af. Daarnaast maken ze ook bijpassende riemen! Dus Magnanni heeft me ontzettend geholpen om een stijlvolle, complete outfit voor de bruiloft uit te zoeken!

De Magnanni klassieke herenschoen

De klassieke Spaanse herenschoenen van Magnanni zijn verkrijgbaar in de temperamentvolle gespschoenen of de leren veterschoenen. Allebei de soorten zijn of gemaakt van een prachtige leersoort, of van suède. De schoenen hebben een ontzettend klassieke uitstraling. Ook zijn ze van hoge kwaliteit. De schoenen blijven allemaal klassiek, maar in de kleine details laat het merk echt zijn eigen stijl zien. De schoenen zijn geschikt voor chique evenementen, zoals een bruiloft of een bijeenkomst van werk. Met deze schoenen aan je voeten zie je er zelfverzekerd en verfijnd uit, zonder overdreven te lijken!

De chelsea-boots van Magnanni

Magnanni maakt ook laarzen voor heren. Deze laarzen zijn in de stijl van de Engelse chelsea-boots. Een klassieker die altijd in de mode blijft! Ook deze laarzen zijn verkrijgbaar in de prachtigste leersoorten. De laarzen van Magnanni kunnen zeker goed onder een pak of nette broek. Ze zijn geschikt voor het type man wat zelfverzekerd en wereldwijs is, die net een andere twist aan zijn look wil geven. Als jij je hier in herkend, is dit zeker een schoen voor jou.

Hippe sneakers zitten ook tussen het aanbod

Tot slot maakt Magnanni ook sneakers. Nu lijken sneakers bij een merk zoals Magnanni niet helemaal te passen. Toch doet het dat wel. Een stijlvolle sneaker die onder een casual-chique outfit past wordt steeds geaccepteerder. Ook naar werk zou je zo’n sneaker bijvoorbeeld kunnen dragen. Dit is nog even wennen, want sneakers worden niet zo snel als netjes gezien. Toch lukt het Magnanni weer om door het oog voor kwaliteit en detail de sneakers hip en vlot, maar ook stijlvol en chique te laten lijken. De perfecte schoen voor jonge mannen die van sneakers houden!

Uiteindelijk ben ik voor een gespschoen gegaan met bijpassende riem. Volgens mij paste ik er helemaal tussen op de chique bruiloft!

Geef een reactie