Ontmoeting vriend

Mijn vriend en ik zijn al 3 jaar samen. We zijn allebei gek op reizen. We hebben elkaar leren kennen op een surfkamp. Toen ik 18 jaar was wilde ik zonder mijn ouders op vakantie gaan. Toen ben ik samen met een goede vriendin op het idee gekomen om op surfvakantie te gaan in Frankrijk. Er zijn heel wat organisaties vanuit Nederland die dit organiseren. Zo kwamen we bij een kamp die in het zuiden van Frankrijk surfkampen organiseert. Ze zorgen ook voor vervoer erheen en eten op het kamp. Een alles in één deal. Dit was de uitgelezen kans om zonder onze ouders zorgeloos op vakantie te gaan. In de zon bij de zee en nieuwe vrienden maken, we keken er het hele jaar naar uit.

Surfkamp

De reis met de bus duurde een eeuwigheid, de busreis koste in totaal 16 uur. Eenmaal aangekomen scheen de zon en was alles weer goed. We sliepen in huisjes voor 6 personen. Ik sliep samen met mijn vriendin op de kamer en hadden nog vier andere huisgenoten. Allemaal hele aardig meiden die ook allemaal zin hadden in een onvergetelijke vakantie. We waren elke dag te vinden in de zee. We leerden van de instructeurs surfen en in de avonden zaten we gezellig rond een vuur muziek te maken of hielden we feesten op het strand. Kortom vervelen deden we niet. Tijdens een van de feestjes was er een hele leuke jongen. Hij had lange lokken, mooie ogen, gebruinde huid precies een jongen waarop ik zou vallen. Hij zag mij ook en kwam met mij een praatje maken. De rest van de dagen heb ik veel met hem opgetrokken. Zo begon mijn vriendschap met mijn huidige vriend. Het werd een onvergetelijke surfkamp, veel nieuwe vrienden gemaakt. Tot rust gekomen en vooral veel lol gemaakt.

Vakantie

We zijn nu al 3 jaar bij elkaar en onze laatste vakantie samen, was ook onze eerste vakantie samen namelijk het surfkamp. Daarom willen we dit jaar weer samen op vakantie. We hebben allebei een drukke periode met de studie achter de rug. Dus het is wel tijd om tijd met z’n tweeën te hebben en tot rust te komen. We houden beide van avontuur en onverwachte dingen meemaken. Toen kwamen we op het idee om samen te gaan backpacken. Om zo een land helemaal te ontdekken, haar culturen, gewoontes, gebruiken en de inwoners van het land. Verder houden we allebei nog steeds van surfen, dus leek het ons een leuk idee om naar een mooi eiland te gaan waar dit allebei mogelijk is. Uiteindelijk zagen we een advertentie voor een Rondreis Sri Lanka. In vele gidsen en reisblogs kwam Sri Lanka voor als mooie bestemming voor een reis naar de zon, met cultuur en mooie natuur. Deze zomer is het zover, ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat zijn en kijk er erg naar uit!

Geef een reactie