De leukste manieren om te vertellen dat je zwanger bent!

Ben jij al een tijd gelukkig met je vriend of vriendin? Dan kan het best zijn dat jullie toe zijn aan gezinsuitbreiding. Een kleintje erbij, hoe leuk is dat? En niet alleen voor jullie zelf maar ook voor de toekomstige opa’s en oma’s en tantes en ooms. En mocht het dan eindelijk zover zijn dan wil je dit goede nieuws uiteraard wel op een leuke manier vertellen. Want opa of oma worden gebeurt uiteraard niet iedere dag. Maar wat zijn nou leuke manier om te vertellen dat je zwanger bent? In dit blog geven we je graag wat ideeën.

Het bedrukte tshirt

 Een van de meest bekende en ook meteen een van de leukste ideeën is waarschijnlijk toch wel het bedrukte shirtje. Je kunt uiteraard een standaard shirtje kopen met de tekst “ik word opa” of “ik word tante” maar je kunt er natuurlijk ook helemaal je eigen draai aan geven door je tshirt te laten bedrukken bij tshirtdeal.nl. Door een tshirt te laten bedrukken met tshirtdeal.nl kun je van deze gelegenheid echts iets speciaal en persoonlijks maken. Welke tekst of plaatje je dan op het tshirt wil laten bedrukken kan je uiteraard helemaal zelfs verzinnen. Online vind je een groot scala aan ideeën die je vast wel een eind op weg kunnen helpen.

Gebak of taart

Gebak en taart staat uiteraard voor feest en laat er nou bijna niks feestelijkers bestaan dan deze gelegenheid. Je kunt uiteraard gewoon een taart komen en deze aansnijden met de familie. Als je de taartendoos opent staat er misschien wel een leuke tekst op de taart waarmee jullie je zwangerschap aankondigen. Je kunt uiteraard ook gebakjes halen en één gebakje extra halen. Iedereen zal zich uiteraard afvragen voor wie het overgebleven gebakje is en dan komen jullie met het goede nieuws.

Een spel of raadsel

Is jullie familie gek op spelletjes of raadsel? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om deze aankondiging wat spannender te maken. Misschien hebben jullie een spel wat jullie vaak spelen of hebben gespeeld met de familie en maak daar je eigen draai van. Misschien het spel galgje waarmee ze het woord “zwanger” moeten raden of ezelen waarbij jullie niet de letters E-Z-E-L krijgen maar de letters Z-W-A-N-G-E-R. Het kan allemaal!

Dit zijn uiteraard maar 3 soorten ideeën maar als we het hebben over het aankondigen van je zwangerschap kun je uiteraard van alles bedenken. Heb jij een leuk idee? Deel het dan graag met ons! We zijn uiteraard ontzettend benieuwd naar jullie creatieve ideeën.

Geef een reactie