champagne

Wanneer ga jij chique gekleed?

Eigenlijk is het best jammer dat er maar weinig momenten zijn waarop we alles uit de kast kunnen halen om er op ins best uit te zien. In films zie je het voorbij komen, maar misschien heb jij zelfs nooit in een lange jurk of smoking gelopen. Er zijn echter wel degelijk een aantal gelegenheden die geschikt zijn voor een mooie outfit.  Welke gelegenheden dat zijn en hoe je er voor kunt zorgen dat je er echt op en top uitziet op die momenten lees je in deze blog. Zo gaat er geen evenement voorbij waar jij niet in stijl arriveert.

Een bruiloft

Waarschijnlijk had je al bedacht dat deze in het rijtje zou komen. Elke bruiloft is natuurlijk anders en we kunnen er niet van uitgaan dat je altijd strak in het pak naar een bruiloft moet. Toch zie je wel erg vaak dat mensen een formele dresscode hebben tijdens het trouwfeest. Meestal gaat het niet om te uitbundige kleding. Een cocktailjurkje en een paar hakken is al goed genoeg voor de gasten. Word je als bruidsmeisje of iets gevraagd? In dit geval kan het wel zijn dat je nog iets meer speciaal gekleed moet. Vraag voordat je in je beste jurk of pak ergens naartoe gaat eerst even welke kledingstijl er van je wordt verwacht.

Een sterrenrestaurant

Ook in de nettere restaurants kom je veel stropdassen en mooie jurken tegen. Je snapt zelf vast ook wel dat je niet met je spijkerbroek en een trui in zo een tent kunt gaan zitten. Hierbij hoeft het niet zo zeer een heel ding te worden als je er maar netjes uitziet. Tussen alle mannen met stropdassen zitten met een T-shirt is echt een no-go. Je zult hoe dan ook wel even aangestaard worden dus je kunt er beter goed uitzien.

Zo zie jij er overal top uit

Ook bij zakelijke gelegenheden is het belangrijk dat je er professioneel bij loopt. Stropdassen worden dan vaak verwacht en voor de vrouwen is alles (nog steeds) boven de knie niet oke. Als vrouw is het slim om altijd een simpele zwarte jurk in de kast te hebben met een luxueuze uitstraling. Een paar hakken die de tenen verbergen is ook altijd erg handig. Voor mannen zijn simpele stropdassen en een donkerblauw pak echt belangrijk. Met donkerblauw zit je meestal wel goed. Zwart kan soms namelijk net de verkeerde uitstraling geven (ondanks dat het netjes is). Veel informatie om tot je te nemen, maar vanaf nu zal je er op de gelegenheden in kwestie altijd schitterend bij lopen.

Geef een reactie